Forsikring til veteranbiler

Ny bilforsikring

Billig bilforsikring hverenten det er ny eller gammel bil, er noget du kan spare vildt mange penge på. Der er nemlig stor forskel på hvilket forsikringsselskab du vælger at forsikre dig hos. Derfor er det en god ide at tjekke og sammenligne forsikringsselskaber mindst en gang om året. Det er helt sikkert en god timeløn som du kan få ved at gøre dette. Du skal tænke på at besparelsen er ikke noget du skal betale skat af.

Bliv klogere på forsikringer til bilen på bilforsikring-sammenligning.dk nu.

 

Det er dumt at betale for meget for din bilforsikring !

Flere forskellige mulighederfor for at spare på bilforsikringen og andre forsikringer

Mange tænker nok at en bilforsikring bare er en bilforsikring. Hvordan den er skuet sammen kan dog variere utrolig meget, og det er derfor værd at bide mærke i hvad der er inkluderet og ikke inkluderet. Hvis din bil egentlig ikke er særlig dyr, så kan det f.eks. godt være du sagtens kan nøjes med at have en ansvarsforsikring, som jo er den lovpligtige part af en bilforsikring. Koster din bil derimod 500.000, så ville jeg nok personligt vælge at blive så godt forsikret som overhovedet muligt. I dette tilfælde, er det en virkelig god ide at at sammenligne forsikringerne du kan få. Det er muligt at gøre det meget billigere i rigtig mange tilfælde.

Hvis du skal have ny bil, eller ved at din bilforsikring nok er lidt for dyr, så er det også en god ide at tjekke op på om du ikke samlet set kan spare penge på forsikringerne. Når man samler alle sine forsikringer hos et firma, så giver de gerne op til 20% samlerabat. Det er altså rigtig mange penge, når vi snakker alle dine forsikringer.

Men husk, når du snakker med de forskellige forsikringsselskaber, at du ikke lader dig blive lokket til forsikringer, som du egentlig ikke har brug for. Det er selvfølgelig udfordringen ved at tage en snak med forskellige forsikringsmænd. De er jo trods alt sat i verden for at lave penge.

Men 99 ud af 100 personer kan dog spare et ganske anseeligt beløb ved lige at få tjekket sine forsikringer. Og i langt de fleste tilfælde er det faktisk en rigtig god timeløn du får ved at gøre det.

Hvis du f.eks. få 3 tilbud på forsikringer via Forsikring.Guru så vil jeg væde med at du ikke skal bruge mere end et par timer på at spare mere end 2.000 hvert eneste år fremover. Det er da vildt mange penge, hvis du spørger mig!

Hvis du udelukkende vil have besparelser på bilforsikring er dette dog også muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *