Forsikring til veteranbiler

Har du et sommerhus, og er det rigtigt forsikret?

Det er ikke lovpligtigt at have en forsikring. Det er dog en god ide. Det er modsat ikke nogen god ide at betale for en type af forsikring som du ikke kan bruge til noget. Mange er forsikret mere end de bør, når vi snakker om sommerhuse. Det variere nemlig en del hvor meget sommerhusforsikring vi egentlig har brug. Derfor er det en god ide at få taget et tjek på om du betaler for meget for dine forsikringer af sommerhus. Forsikring af sommerhus er som sagt en god ide. Der kan gå lige så meget galt i forhold til din helårsbolig.

Hvor meget der er at forsikre er så hvor det ofte variere utrolig meget fra person til person. Nogle har mange ting i deres sommerhus. Det være sig alt fra fjernsyn til dyre cykler, til når man skal rundt i naturen i området. Andre skal bare have det mest basale. Derfor er der også stor variation i hvor meget indboforsikring der er brug for i forbindelse med sommerhuset.

Hvis det er et stykke tid siden du generelt har undersøgt dine forsikringer, så er det sikkert også på tide at du får gået dem alle sammen igennem Der er som oftes virkelig mange penge at spare ved at undersøge sine forsikringer. Dette gælder alt fra indboforsikring til bilforsikring og ulykkesforsikring, men også de mindre forsikringer som dyreforsikring og elektronikforsikring er værd at få undersøgt. Du spare mere pr time end du kan tjene ved et normalt job, det tør jeg næsten godt garantere.

Start f.eks. med at tjekke om du har bedste indboforsikring eller din bilforsikring her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *